Recenzia olejového radiátora Sencor SOH 2107BK - Efektívne a tiché vykurovanie

Olejový radiátor Sencor SOH 2107BK je vynikajúcim riešením pre každého, kto hľadá efektívne, ekonomické a tiché vykurovanie svojho domova alebo pracovného priestoru. S jeho elegantným čiernym dizajnom sa ľahko zapojí do akéhokoľvek interiéru, čím pridáva nielen teplo, ale aj štýl.

Sedem vykurovacích článkov radiátora zabezpečuje vysokú akumulačnú schopnosť, čo umožňuje efektívne vykurovanie priestorov s minimálnou spotrebou energie. Vďaka bezúdržbovej prevádzke a odolnej kovovej konštrukcii je tento radiátor dlhodobou investíciou do pohodlia vášho domova.

Nastaviteľný termostat ponúka možnosť prispôsobiť teplotu presne podľa vašich potrieb, čím vám radiátor poskytuje maximálny komfort. Svetelná indikácia zapnutia vás informuje o tom, že je zariadenie v prevádzke, čo pridáva na bezpečnosti a pohodlí používania.

Bezpečnostné funkcie, ako dočasné vypnutie pri dosiahnutí vnútornej teploty elektroniky 100 °C a trvalé vypnutie pri 140 °C, zabezpečujú, že radiátor je nielen efektívny, ale aj bezpečný.

Tabuľka parametrov:

ParameterHodnota
Dĺžka prívodného kábla1,4 m
Farbačierna
Hĺbka31,2 cm
Hmotnosť3,7 kg
Príkon700 W
Šírka14 cm
Výška39,1 cm