Recenzia: Concept RM3300 Food Processor - Multifunkčný pomocník

Food Processor Concept RM3300 je unikátnym kuchynským pomocníkom, ktorý v sebe spája multifunkčné využitie, kompaktné rozmery a jednoduchú obsluhu. Tento univerzálny kuchynský robot je navrhnutý tak, aby ušetril nielen cenné miesto na kuchynskej linke, ale aj váš drahocenný čas. Vďaka bohatému príslušenstvu a maximálnemu výkonu 1000 W si ľahko poradí so širokým spektrom úloh - od strúhania, sekania, drvenia a krájania, až po šľahanie.

Veľká sklenená nádoba s objemom 2 litre a intuitívne ovládanie pomocou digitálneho panelu sú len začiatkom toho, čo tento food processor ponúka. Máte k dispozícii 4 rýchlosti, ktoré si môžete prispôsobiť podľa potreby, čo umožňuje presné a efektívne spracovanie potravín. Aretácia veka a gumová základňa zaručujú bezpečnosť a stabilitu pri práci, zatiaľ čo jednoduchá údržba a možnosť umývania príslušenstva v umývačke riadu znamenajú, že čistenie je rýchle a bez námahy.

Chopper je ideálnym riešením pre rýchle sekanie potravín. Vďaka kvalitným a extrémne ostrým nehrdzavejúcim nožom zvládne akúkoľvek surovinu, od jemne nasekanej zeleniny a ovocia, cez mäso a bylinky, až po nadrtie orechov či ľadu. To všetko robí z RM3300 nepostrádateľného pomocníka pre každodenné varenie.

Okrem toho je tento food processor vybavený 3 vymeniteľnými nadstavcami na strúhanie, krájanie plátkov a špeciálne strúhadlo je ako stvorené na prípravu domácich zemiakových placiek. Špeciálny nadstavec na šľahanie vajec zase uľahčí šľahanie bielkov a žĺtkov a pomôže s prípravou domácej majonézy, čím rozširuje možnosti využitia tohto všestranného robotu.

Tabuľka parametrov:

ParameterHodnota
Dĺžka prívodného kábla0,96 m
Farbačierna
Hĺbka17,6 cm
Hmotnosť2,5 kg
Materiálnerez + sklo
Objem nádoby2 l
Šírka21,9 cm
Výkon1000 W
Výška31 cm