Recenzia: Domáca pekáreň chleba Sencor SBR 0770WH - Čerstvé raňajky každý deň

Domáca pekáreň chleba Sencor SBR 0770WH je pravým pokladom pre každého, kto si chce dopriať čerstvé a chrumkavé raňajky bez zbytočného úsilia. Od lahodných koláčov až po rozmanité druhy chleba – táto pekáreň vám umožní hnetie, kysnutie, pečenie a dokonca dopekávanie s nevídanou jednoduchosťou. So širokým výberom programov, ako sú basic pre základné druhy chleba, bake pre pečenie alebo french pre francúzsky chlieb, ponúka pekáreň SBR 0770WH úplnú flexibilitu pri pečení doma.

Veľký LCD displej a veko s veľkým priezorom zabezpečujú pohodlné sledovanie procesu pečenia bez nutnosti otvárania pekárne. Unikátny program pre varenie džemov a marmelád rozširuje možnosti využitia pekárne ešte ďalej. Možnosť voľby veľkosti chleba (900 g/1200 g) a 3 úrovne sfarbenia kôrky umožňujú prispôsobiť chlieb presne podľa vašich preferencií.

S dvoma hnetacími hákmi, 13 hodinovým časovým spínačom pre odložené pečenie a 10 prednastavenými programami pre pečenie, je pekáreň SBR 0770WH ideálna pre každého, kto si chce uľahčiť prípravu pečiva. 10 minútová pamäť v prípade výpadku elektrického prúdu a funkcia udržiavania teploty po dobu 60 minút po ukončení pečenia sú len ďalšie príklady premyslených funkcií tejto domácej pekárne.

Antiadhézna úprava formy a hnetacieho háku zabezpečuje, že čistenie je tak jednoduché, ako len môže byť, aj keď pekáreň nie je vhodná do umývačky riadu. K pekárni sú priložené odmerná šálka, lyžica a oceľový háčik na vybratie zapečeného hnetacieho háku, čo ešte viac zjednodušuje jej používanie.

Tabuľka parametrov:

ParameterHodnota
Farbabiela
Hĺbka25,5 cm
Počet programov12
Príkon800 W
Šírka40,3 cm
Umývačka riadunie
Výška30,5 cm