Recenzia: ProfiCook DKI 1067 - Indukčný varič pre efektívne varenie

Dvojplatničkový indukčný varič ProfiCook DKI 1067 predstavuje významný krok vpred v oblasti moderného varenia. S kvalitnou sklokeramickou doskou Ceran od renomovanej spoločnosti Schott a nehrdzavejúcimi ovládacími prvkami, tento varič kombinuje eleganciu s vysokou funkčnosťou. Vďaka indukčnej technológii je nahriatie extrémne rýchle, čo vám ušetrí nielen čas, ale vďaka technológii ECO-Save aj energiu, a to až o 55 % oproti konvekčnému vareniu.

Jeho inteligentné funkcie, ako automatické rozpoznanie hrnca, ktoré zaručuje, že pri sňatí hrnca sa platnička automaticky vypne, a možnosť nastavenia teploty v rozmedzí 60-240 °C, posúvajú bezpečnosť a pohodlie pri varení na novú úroveň. LED displej efektívne informuje o stave prevádzky a s celkovým výkonom 3500 W si tento varič hravo poradí s akoukoľvek kulinárskou úlohou.

Vďaka 6 úrovniam výkonu a 10 úrovniam teploty poskytuje varič maximálnu flexibilitu pri varení. 180-minútový časovač, automatické vypnutie po 120 minútach bez prevádzky a ochrana proti prehriatiu zvyšujú bezpečnosť používania. Vysoko kvalitný sklokeramický povrch je odolný proti poškriabaniu a zároveň ľahký na údržbu, zatiaľ čo protišmykové nožičky zaručujú vysokú stabilitu prístroja.

Parametre a špecifikácia:

ParameterHodnota
Farbačierna
Hĺbka36,5 cm
Hmotnosť5,2 kg
LEDáno
Príkon3500 W
Šírka60,5 cm
Výška6,5 cm