Recenzia: Remoska Prima Glass P32F/02 - Revolúcia v pečení doma

Elektrická misa na pečenie Remoska Prima Glass P32F/02 pokračuje v dlhej tradícii, ktorá sa začala už v roku 1957, a stále získava srdcia kuchárov naprieč generáciami. Vďaka svojej unikátnej konštrukcii, jednoduchosti používania a širokému spektru využitia je Remoska ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá efektívny a úsporný spôsob prípravy jedál.

Remoska Prima Glass je vybavená 4-litrovou misou, ktorá je ideálna pre prípravu jedál pre celú rodinu. Jej kompaktný dizajn a odnímateľný prívodný kábel zaisťujú pohodlné skladovanie, zatiaľ čo servírovací stojan umožňuje jednoduché servírovanie jedál priamo na stôl.

Veko s vykurovacím telesom je potiahnuté nepriľnavým povrchom Teflon Select, čo zaisťuje dokonalé prepečenie a jednoduché čistenie. Horná časť veka z nehrdzavejúceho plechu a sklenené okienko umožňujú pohodlné sledovanie procesu pečenia bez nutnosti otvárania veka. Ovládací spínač na rukoväti veka zjednodušuje ovládanie prístroja.

Misa z hliníka s úžitkovým objemom 4 litre je potiahnutá Teflon Select, vďaka čomu je údržba misy veľmi jednoduchá. Stojan z tepelne odolného plastu zabezpečuje stabilitu misy počas varenia a slúži aj pre pohodlné servírovanie na stôl.

Tabuľka parametrov:

ParameterHodnota
Dĺžka prívodného kábla1,25 m
Farbačierna
Hmotnosť4,5 kg
Objem4 l
Priemer29 cm
Príkon580 W
Výška11 cm