Recenzia ryžovaru Sencor SRM 1550SS: Perfektná ryža bez námahy

Ryžovar Sencor SRM 1550SS predstavuje skvelé riešenie pre milovníkov ryže, ponúkajúci špeciálny hrniec na varenie ryže pracujúci na princípe varenia v pare. Tento ryžovar je ideálny pre prípravu všetkých druhov ryže, vrátane ryže na sushi, s kapacitou až 1300 g ryže, čím sa stáva nenahraditeľným pomocníkom v každej kuchyni. Zabudnite na neustále stráženie doby varenia – ryžovar všetko urobí za vás, zaručujúc perfektne uvarenú ryžu každým použitím.

Trojnásobné bezpečnostné istenie zahŕňa ochranu proti prehriatiu, ochranu proti vyvareniu vody a automatické vypnutie po dovarení, čo zvyšuje bezpečnosť a pohodlie pri používaní. Automatické vypnutie po dovarení a prepnutie na funkciu "Keep Warm", ktorá uchová ryžu teplú až 6 hodín, je ďalšou skvelou vlastnosťou, vďaka ktorej je ryža vždy pripravená k podávaniu.

Sklenená pokrievka s otvorom pre únik prebytočnej pary, praktické rukoväte po oboch stranách, ľahké čistenie vďaka vyberateľnej vnútornej nádobe s nepriľnavým povrchom a vonkajší plášť vyrobený z nerezu svedčia o premyslenom dizajne a funkčnosti tohto ryžovaru. Svetelné kontrolky prevádzky a udržiavania teploty spolu s protišmykovými nôžkami zaručujú jednoduché a intuitívne používanie.

Tabuľka parametrov:

ParameterHodnota
FarbaČierna
Hĺbka29 cm
Hmotnosť2 kg
MateriálNerez
Objem1,5 l
Príkon500 W
Šírka29 cm
Výška23 cm
Napätie a kmitočet220-240 V, 50/60 Hz