Recenzia: Santi Bravo B-4696 Kuchynský Robot - Majster Multifunkčnosti

Kuchynský robot Santi Bravo B-4696 predstavuje pravú esenciu multifunkčnosti a efektivity v kuchyni. Vďaka svojej schopnosti zastúpiť až sedem rôznych kuchynských prístrojov v jednom, tento robot sa stáva nenahraditeľným pomocníkom v každej domácnosti. Jeho bohaté príslušenstvo ponúka širokú škálu možností použitia, od šľahania, hnetenia, mixovania, sekania, strúhania, drvenia ľadu až po odšťavovanie citrusových plodov (na dokúpenie).

Veľká pracovná misa s objemom 2,5 litra a plastová nádoba na mixovanie s objemom 1,2 litra pre šľahanie a mixovanie, sekací nôž na sekanie tvrdých surovín, funkcia ICE na drvenie ľadu a funkcia PULSE sú len niektoré z vlastností, ktoré robia z tohto kuchynského robota skutočnú všestrannú pomôcku. K tomu pridajte štyri celonerezové diskové strúhadlá, LED podsvietený ovládač a reguláciu otáčok a získate prístroj, ktorý uspokojí aj tie najnáročnejšie potreby v kuchyni.

Príslušenstvo zahŕňa sekací nôž pre mäso, zeleninu, ovocie, hnetací hák (plastový nôž) pre cesto, strúhadlá pre plátky, hranolky, jemné plátky, jemné strúhanie a mixér pre mlieko, polievku, pyré, čím zabezpečuje, že s týmto robotom budete pripravení na akýkoľvek kulinársky výzvu.

Tabuľka parametrov:

ParameterHodnota
Farbačierna
Hĺbka26 cm
Materiálnerez + plast
Príkon1100 W
Šírka21,5 cm
Výška45 cm