Recenzia Severin TO 2068: Teplovzdušná minirúra s grilom pre čerstvé jedlá

Teplovzdušná minirúra s grilom Severin TO 2068 predstavuje vynikajúce riešenie pre všetkých, ktorí hľadajú kompaktné, no všestranné zariadenie na prípravu rôznych druhov jedál. Či už máte chuť na chrumkavú pizzu, zlatisté hranolky, pečené kurča, alebo len chcete rozpáliť žemle, tento prístroj vám umožní všetko to a ešte viac. S vnútorným objemom 20 litrov a možnosťou nastavenia teploty od 100 do 230 °C je táto minirúra dokonale pripravená na rôzne kulinárske výzvy.

Prístroj disponuje spínačom na 5 stupňov - vypnuté, horný ohrev, horný ohrev s grilovacou ihlou, spodný ohrev, a kombináciu horného a spodného ohrevu s cirkuláciou vzduchu, čo umožňuje prispôsobiť spôsob varenia podľa potreby receptu. 60 minútový časovač s akustickým signálom zabezpečuje, že vaše jedlo bude pripravené presne tak, ako má byť, bez rizika prepečenia alebo nedopečenia.

Vnútorný priestor rúry je osvetlený, vďaka čomu môžete jednoducho sledovať priebeh varenia bez nutnosti otvárania rúry. Tepelne odolný lak na povrchu a 4 rôzne nastaviteľné výškové polohy plechu/roštu pridávajú na praktičnosti a uľahčujú manipuláciu s jedlom.

Súčasťou balenia je nie len samotná rúra, ale aj grilovacia ihla, pizza kameň, grilovací rošt, plech na pečenie, tácka na omrvinky a rukoväť na vyberanie, čo robí z tejto teplovzdušnej minirúry skutočne multifunkčné zariadenie pripravené splniť rôzne požiadavky na varenie a pečenie.

Tabuľka parametrov:

ParameterHodnota
Farbačierna
Hĺbka39 cm
Hmotnosť6 kg
Objem20 l
Príkon1500 W
Šírka44 cm
Výška29,5 cm