Recenzia Vigan Mammoth TM4V1: Multifunkčný tyčový mixér pre každú kuchyňu

Multifunkčný tyčový mixér Vigan Mammoth TM4V1 je pravou definíciou kuchynskej univerzálnosti a efektivity. Tento nenahraditeľný pomocník v kuchyni s abnormálne tichým chodom ponúka neprekonateľnú flexibilitu, keďže zvládne mixovať, šľahať, hnetie aj pasírovať. Či už ide o prípravu majonéz, krémov, omáčok, polievok, nápojov, detskej výživy, ovocných alebo zeleninových koktailov, pyré, vareného ovocia a zeleniny, šľahačky, bielkového snehu, zemiakovej kaše, rôznych druhov cesta, mäsovej zmesi a mnoho iných, Mammoth TM4V1 sa stane vašim najlepším kuchynským partnerom.

S dvoma základnými rýchlosťami a pulzáciou, plynule nastaviteľným modro podsvieteným regulátorom otáčok pre päť rýchlostí a turbo funkciou pre maximálny výkon, tento mixér poskytuje neprekonateľnú kontrolu nad mixovaním. Veľmi jednoduchá manipulácia pri výmene nadstavcov a dve tlačidlá pre rýchle uvoľnenie tyčových nadstavcov zjednodušujú prácu a zvyšujú efektivitu. Ergonomicky tvarovaná rukoväť a nerezový tyčový nadstavec, ktorý je vhodný aj na mixovanie horúcich pokrmov, sú dôkazom, že pri dizajne tohto mixéra bolo myslené na všetko.

K mixéru je priložená mixovacia nádobka s odmerkou a viečkom s objemom 600 ml, ktorá rozširuje jeho využitie. Dve šľahacie a hnetacie metly a pasírovací tyčový nadstavec na prípravu kaší, polievok a pyré len podčiarkujú jeho multifunkčnosť. Všetko toto je zabalené v elegantnom prevedení kombinácie nerezu a kvalitného PVC, čo zabezpečuje dlhú životnosť a ľahkú údržbu.

Tabuľka parametrov:

ParameterHodnota
Farbabiela
Hmotnosť1,65 kg
Materiálnerez + sklo + PVC
Objem nádoby600 ml
Príkon1000 W
Dĺžka prívodného kábla150 cm
Napájanie220-240V ~ 50/60 Hz
Trieda ochranyII
Rozmer výrobku bez obalu65 x 405 x 65 mm
Rozmer výrobku s obalom185 x 130 x 280 mm